Contact

Meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, en wij komen snel bij je terug!

Orangedotcom
Isaac Titsinghkade 103
1018 LL Amsterdam

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bericht

 

Bereikbaarheid
Orangedotcom bevindt zich in het INIT gebouw op enkele tramhaltes van Amsterdam Centraal Station. Ons kantoor is zowel met het openbaar vervoer als met de auto of fiets goed bereikbaar. Vanaf de slagbomen loop je linksom het gebouw, richting de hoofdingang. Ons kantoor bevindt zich aan de buitenzijde (oostkant) van het gebouw.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station: Neem uitgang centrum en neem tram 26 richting IJburg. Stap uit bij halte Rietlandpark. Ons kantoor is te vinden aan de andere kant van het spoor op enkele minuten afstand lopen.
Auto
Rijdend vanaf de Ring A10 Oost, afslag S114, Zeeburg: Ga door de Piet Hein tunnel, aan het einde linksaf en bij de stoplichten meteen weer rechts. Ga onder het spoor door met de bocht mee, je komt vervolgens bij het INIT gebouw. Je kunt bij INIT gemakkelijk parkeren op het bijbehorende parkeerterrein, links door de slagbomen.