Online marketing stage Amsterdam

Home » Online marketing stage Amsterdam

Emerce_100_Orangedotcom

Online marketing stage Amsterdam

Op zoek naar een uitdagende online marketing stage in Amsterdam?
We zoeken per direct een slimme stagiair voor een afwisselende stageperiode, waarbij je veel leert over online marketing en vooral Zoekmachine Marketing. Wij werken voor grote klanten als MTV, RegioBank, Brunel, maar ook voor een payroll bedrijf en een werving en selectiebureau. Tijdens de online marketing stage bij Orangedotcom werk je aan verschillende projecten en maak je kennis met veel aspecten van online marketing.

Je bent voornamelijk bezig met Zoekmachine Adverteren (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor verschillende klanten en websites. Je zorgt er dus voor dat deze websites goed te vinden zijn en hoog ranken in zoekmachines als Google, Bing, Yahoo en YouTube. Ervaring met SEA en SEO is een pré, maar wij zouden je ook kunnen opleiden binnen het dynamische gebied van zoekmachine marketing. Ook kun je bijvoorbeeld aan de slag met AdWords en kunnen wij je opleiden tot “AdWords Qualified Individual” en haal je dus je “Google AdWords diploma”. Het belangrijkste is dat je enthousiast wordt van online marketing en proactief bent in de organisatie.

Wat we bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende stage bij een jong en snelgroeiend online marketing bureau met veel expertise in SEA en SEO. Een online marketing stage bij Orangedotcom biedt je nuttige werkervaring en uitdagende projecten. We gebruiken de meest geavanceerde SEA- en SEO tools en hebben een gezellig team, leuke borrels, uitjes, tafeltennis, tafelvoetbal & meer! Ook is er bij ons de mogelijkheid om door te groeien naar fulltime SEO- of SEA specialist.

Locatie: Amsterdam
Aanvang stage: per direct
Niveau: minimaal HBO/WO
Studierichting: marketing/ communicatie/ informatica/ etc.
Type stage: meewerkstage/ afstudeerstage
Periode: 5 a 6 maanden, minimaal 4 dagen per week
Vergoeding: €400 + lunch o.b.v. 5 dagen per week
Overig: ervaring met SEA, SEO, AdWords, Analytics of Search Console is een pré. Verder heb je natuurlijk een grote affiniteit met online marketing!

Contact:

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail met je C.V. en motivatie naar:
merel@orangedotcom.nl

Neem direct contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bericht