Online marketing vacatures

Home » Online marketing vacatures

Vacatures bij een snelgroeiend online marketing bureau in Amsterdam? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met ambitie en verstand van online marketing!

Emerce_100_Orangedotcom
Wat bieden wij?

Om te beginnen een erg leuke baan in een team van gedreven en ambitieuze online professionals. Je komt te werken binnen een organisatie met korte lijnen, een open cultuur en een ontspannen werksfeer. Iedereen heeft z’n eigen specialisme en werkt voor verschillende opdrachtgevers en projecten.

Je wordt getraind in onze werkwijze en consultancy vaardigheden en denkt actief mee over aanpak, technieken en tools om de dienstverlening naar onze opdrachtgevers te verbeteren.
Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je specialisme en daarnaast is er ook ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een aantal voorbeelden;

  • Goed salaris
  • Pensioenregeling
  • Onbeperkte vakantiedagen
  • Toonaangevende opdrachtgevers
  • Collega’s die hun werk daadwerkelijk leuk vinden
  • Gezamenlijke lunch
  • Informele werksfeer in een ambitieus en hecht team
  • Ruimte en budget voor conferenties & trainingen

Opdrachtgevers

We werken voor klanten als Philips, CJP, RegioBank, Tentoo, Nationale Postcode Loterij, Dance Valley (UDC), Quadia, Incentro, Brunel, NEVI, MTV, Reed Business, UBM en vele anderen.

Ready to Rock

Orangedotcom

Orangedotcom is een ervaren, innovatief en ambitieus online marketing bureau in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in zoekmachine marketing; zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast geven we advies over web analytics en conversie optimalisatie. We kijken altijd hoe we meer rendement uit online campagnes kunnen halen. Naast hard werken voor onze opdrachtgevers zijn we trouwens ook verdacht goed in tafeltennis en tafelvoetbal.

Orangedotcom in de Emerce100

Interesse?

Bekijk onze vacatures;

Neem direct contact op

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Gelieve dit veld leeg te laten.

Bericht