SRO

SRO website portfolio

SRO is de maatschappelijke partner van gemeentelijke organisaties in het beheren en exploiteren van sportvoorzieningen, onderwijs- en welzijnsvoorzieningen.In samenwerking met communicatie en projectmanagement bureau ZoHelder, werken wij aan een optimale vindbaarheid van de website van SRO in Google.

SRO staat dicht bij haar opdrachtgevers, de gemeenten. Als maatschappelijke partner van de lokale overheid dragen ze actief bij aan het behalen van door gemeenten gewenste beleidseffecten.

SRO beheerd bijvoorbeeld een groot aantal zwembaden in de regio Amersfoort en regio Haarlem. Voorbeelden van andere activiteiten van SRO zijn; het verhogen van het aantal inwoners dat sport en beweegt, het verminderen van het aantal kinderen met overgewicht of het vergroten van het aantal kinderen dat met zwemdiploma de basisschool verlaat.

Voor SRO is een optimale vindbaarheid in Google zeer belangrijk, omdat zo het publiek gemakkelijk alle zwembaden in de regio kan vinden. Een uitgebreide “conversie campagne” in AdWords zorgt ervoor dat alle bezoekers geïnteresseerd in outdoor activiteiten, op de website van SRO boekingen doen voor deze activiteiten.

 Wat doen wij voor SRO?

 Zoekmachine Adverteren (SEA)
 Zoekmachine Optimalisatie (SEO)