zoekmachine marketing bureau amsterdam orangedotcom

Over Orangedotcom

Zoekmachine marketing bureau

Orangedotcom is een ervaren en innovatief zoekmachine marketing bureau in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in Zoekmachine Marketing; Zoekmachine Adverteren (SEA) en Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Met andere woorden, wij zorgen ervoor dat websites beter gevonden worden en online marketing doelstellingen gehaald worden. We zijn een informele organisatie met korte lijnen, waar professionaliteit altijd hoog in het vaandel staat.

Onze missie: de kracht van zoekmachine marketing

We zijn echte specialisten en hebben een passie voor het zoekmachine marketing vak. We zijn gek op data en de meetbaarheid van de werkzaamheden. Hierdoor hebben we een sterke resultaatgedreven focus. We helpen mensen om te vinden wat ze zoeken. SEM is vaak het meest efficiënte online marketing kanaal. Geen push, maar pull marketing. Hierbij is relevantie cruciaal. Dit betekent zichtbaar zijn alleen voor de juiste bezoekers, op de juiste locatie, op de juiste apparaten en op juiste tijdstippen. We helpen onze opdrachtgevers om ambitieuze doelstellingen te bereiken, met tevreden klanten als belangrijkste resultaat. En van tevreden klanten worden wij natuurlijk ook weer blij!

Waarom Orangedotcom?

Innovatief: op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruik van geavanceerde tools.
Klantgericht; proactief & persoonlijk: wij denken mee en kunnen snel schakelen. Geen tussenpersonen, maar direct contact met onze specialisten.
Ervaring & betrouwbare partner: door onze jarenlange ervaring halen we doelstellingen en komen we afspraken na
Resultaatgericht: we halen maximaal resultaat uit campagnes

Onderscheidend vermogen

Je kunt niet overal goed in zijn. Wij hebben er voor gekozen om ons te richten op zoekmachine marketing, en daar zijn we goed in. We zijn geen full-service online marketing bureau, maar een echte specialist. Dat betekent dat we expert zijn in het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA en SEO campagnes. Door een team van ervaren consultants en specialisten halen we het maximale resultaat uit zoekmachine marketing.

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Orangedotcom is een strategische partner in zoekmachine marketing. Voor een succesvolle samenwerking is inzet van beide kanten nodig. Samen bepalen we doelstellingen en strategie en doen we er alles aan om die daadwerkelijk te realiseren. Uitgebreide rapportage en regelmatig overleg maakt duidelijk of we op koers liggen en hoe we de resultaten kunnen verbeteren.
Naast het opstellen van adviesdocumenten en strategieën, zorgen we er ook voor dat ze worden uitgevoerd en begeleiden dit proces zorgvuldig. We kijken continue hoe we onze uren optimaal kunnen inzetten om maximaal resultaat te behalen. Hierbij zijn we ook kritisch over de randvoorwaarden voor een succesvolle campagne, zoals de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Voor wie werken we?

We werken voor iedereen die een website en online marketing serieus neemt. Dat zijn grote organisaties als Brunel, RegioBank of Philips, maar ook minder bekende e-commerce spelers met ambitie. Bekijk onze opdrachtgevers.

Het team

Onze kracht zit in een sterk team van ervaren en gedreven zoekmachine marketing specialisten. Dit wordt gekenmerkt door enthousiasme, verstand van zaken en unieke kennis. Of het nou gaat om Google AdWords, SEO, web analytics of conversie optimalisatie. De specialisten zijn dan ook allemaal Google Adwords / Google Analytics gecertificeerd. Een “ODC-er” is flexibel en pro-actief, maar ook altijd kritisch en ambitieus.

Orangedotcom bestaat uit een team van ervaren zoekmachine marketing specialisten, en is in 2010 opgericht door SEO specialist Arnoud Duiker en SEA specialist Michael Hardeman.