Verbouwing kantoor Orangedotcom

Home » Blog » Nieuws » Verbouwing kantoor Orangedotcom

Begin juli is er een grote make-over van het Orangedotcom kantoor gestart. De wens naar meerdere ruimtes om rustig te werken/te bellen en om meetings te houden werd groter en groter. Daarbij ook de wens voor een nieuwe welkomstruimte voor klanten en prospects. Dat heeft ons doen besluiten om het huidige kantoor aan te gaan pakken. En met succes, al zeggen we het zelf. Grote dank aan Ditt officemakers die het gehele verbouwproject hebben begeleid.

Tijdens de verbouwing hebben we een aantal foto’s gemaakt van de voortgang. Zo kun je goed het proces zien.

Allereerst zijn vakmannen aan de slag gegaan met het slopen van muren. Het huidige kantoor was nog niet efficiënt ingericht. Achter de kleine vergaderruimte was er een ruimte die vooralsnog alleen als opslag werd gebruikt. Door te muren te slopen kon deze ruimte worden gebruikt om drie nieuwe ruimtes te creëren.

IMG-0356

Binnen no-time waren de muren gesloopt en verwijderd. Vervolgens zijn de vloeren egaal gemaakt, alles in dezelfde kleur. Toen was er weer ruimte voor een potje tafeltennis.

FullSizeRender_1

Het plan: een kleine ruimte voor meetings, een stilteruimte en een opslagruimte. Daarvoor moesten wel wat wanden geplaatst worden. Zo gezegd, zo gedaan.

FullSizeRender

Het begint al ergens op te lijken. De mannen moesten alleen nog even wat verlichting aanbrengen en de boel aansluiten op elektriciteit en natuurlijk telefoon en internet. Als online marketingbureau moet je natuurlijk wel verbonden zijn.

IMG-0362

Zoals vliegen op een lamp afkomen, trekt een internetverbinding online marketing consultants aan. De inrichting was nog niet helemaal compleet, maar collega David kon niet wachten om de kleine meeting-ruimte in gebruik te nemen.

IMG-0364

Er komen nog nieuwe, hele mooie stoelen. Verder is het geheel nu ingericht. Links zie je de stilteruimte en rechts de kleine meeting-ruimte. De ingang is nu voor de kijker links, en in het gedeelte met de grote houten tafel worden gasten ontvangen.

IMG-0625

Vanzelfsprekend zijn we erg blij met deze fraaie make-over. Er is nu niet alleen meer ruimte gecreëerd, maar ook een hele mooie ingang. Wil je meer foto’s van Orangedotcom zien? Bekijk onze Instagrampagina!

Relevante diensten

Meer lezen over dit onderwerp? Bekijk onze relevante diensten.

Reageren