Zoekmachine Marketing (SEM)

Home » Zoekmachine Marketing (SEM)
Zoekmachine Marketing SEM
Goede vindbaarheid in Google

Hoge posities in zoekresultaten

Meer bezoekers & conversies

Zoekmachine marketing

“Een betere ranking in Google op de juiste zoektermen zal resulteren in meer relevante bezoekers en meer conversies.”

Zoekmachine marketing (SEM) is één van de meest kostenefficiënte manieren van online marketing, omdat mensen zelf al actief op zoek zijn naar een product of dienst als ze gebruik maken van een zoekmachine. Door op de juiste zoektermen zichtbaar te zijn, neemt het aantal relevante bezoekers op uw website toe, wat zal resulteren in meer conversies.

Zoekmachine marketing omvat alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt via zoekmachines als Google en bestaat uit twee onderdelen die sterk met elkaar samenhangen; zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine Optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bedoelen we alle activiteiten met als doel een website zo hoog mogelijk in de organische of ‘gratis’ zoekresultaten van Google te laten ‘ranken.’ Op deze manier bent u op belangrijke en relevante zoekopdrachten goed zichtbaar en vinden geïnteresseerde bezoekers uw website gemakkelijker.
Zoekmachine Optimalisatie of SEO omvat het aanpassen van de techniek, content en linkstrategie van een website, waardoor Google deze beter kan begrijpen en hoger zal tonen in de organische zoekresultaten. Lees meer over hoe wij zoekmachine optimalisatie binnen de zoekmachine marketing toepassen.

Zoekmachine Adverteren

Met zoekmachine adverteren (SEA) bereiken we uw doelgroep effectief met betaalde advertenties. Zoekmachine adverteren is één van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om uw potentiële klanten online te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw website op alle relevante zoektermen goed te vinden is met een passende advertentietekst. Afrekenen gebeurt per klik, en wij zorgen ervoor dat de extra inkomsten door SEA hoger zijn dan de advertentiekosten.

Door een goede inzet van zowel SEO als SEA, versterken beide kanalen elkaar en zorgen voor een optimale zichtbaarheid in Google. Door onze jarenlange ervaring met zoekmachine marketing, weten wij hoe een maximaal rendement tegen zo laag mogelijke kosten te realiseren is.

Zoekmachine Marketing door Orangedotcom

Orangedotcom is gespecialiseerd in zoekmachine marketing en heeft jarenlange ervaring met SEO en SEA campagnes voor diverse opdrachtgevers. Onze specialisten weten de hoogste ROI te behalen met een optimaal budget.

Zoekmachine Marketing
Zorg ervoor dat uw website goed vindbaar is met Zoekmachine Marketing.
Lees Meer
Web Analytics
Inzicht in de herkomst van bezoekers en prestaties van de website.

Lees Meer
Online Strategie
Een online marketing plan voor de lange termijn is cruciaal om uw doelstellingen te bereiken.
Lees Meer
Conversie Optimalisatie
Meer verkopen uit bezoekers door Conversie Optimalisatie.

Lees Meer
Interim Professionals
Tijdelijk extra online marketing expertise door één van onze specialisten.
Lees Meer
Training en coaching
Gericht intern kennis en vaardigheden opbouwen. Zowel basistrainingen als specialistische kennis.
Lees Meer