Zoekmachine optimalisatie SEO

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Betere vindbaarheid in Google

Hogere posities in de zoekresultaten

Meer relevante bezoekers & conversies

Zoekmachine Optimalisatie

“Een goede zichtbaarheid in Google op de juiste zoekwoorden is essentieel voor uw bedrijf.”

Wat is Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onderdeel van Zoekmachine Marketing en omvat alle activiteiten om met uw website zo hoog mogelijke posities in de natuurlijke of ‘gratis’ zoekresultaten van Google te bereiken. Op deze manier is uw website optimaal vindbaar op belangrijke zoekwoorden en neemt het aantal relevante bezoekers op de website aanzienlijk toe.

Bij zoekmachine optimalisatie zijn zowel de inhoud van de website, als de techniek van belang. Door dit aan te laten sluiten bij de richtlijnen van Google, wordt uw website optimaal gevonden. Daarnaast speelt linkpopulariteit (linkbuilding) een belangrijke rol bij zoekmachine optimalisatie. De kwaliteit van links naar uw website hebben grote invloed op hoe hoog u in de zoekresultaten komt te staan.

SEO analyse

Een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is een SEO analyse. Op basis van een analyse naar het zoekgedrag van uw doelgroep, de content, techniek en de autoriteit van de website laten wij de mogelijkheden en kansen zien om de zichtbaarheid in Google te vergroten.
Met een uitgebreide nulmeting brengen wij de huidige zichtbaarheid en ‘SEO-vriendelijkheid’ van u website in kaart. Op basis van deze analyse stellen we een plan op om de rankings in Google structureel te verbeteren.

SEO consultancy

De SEO consultants van Orangedotcom werken stap voor stap aan een continue verbetering van de vindbaarheid van uw website. Concreet betekend dit meer kwalitatieve bezoekers op de website. Onze SEO specialisten adviseren hoe u op lange termijn beter zichtbaar kan blijven in zoekmachines, om op deze manier maximaal resultaat te halen uit zoekmachine optimalisatie.

Werkwijze

We beginnen met het gezamenlijk bepalen van de belangrijkste doelstellingen voor zoekmachine optimalisatie. Na het bepalen van deze doelen ziet ons SEO traject er als volgt uit:

  • Nulmeting: We beginnen het SEO proces met een nulmeting. Hierbij brengen we alle belangrijke onderdelen op de website in kaart en stellen een plan en strategie op voor verbeteringen.
  • Zoekwoorden onderzoek: het uitvoeren van een uitgebreide analyse naar de optimale zoekwoorden, waarmee meer relevante bezoekers de website gaan vinden.
  • Optimaliseren content: op basis van het zoekwoorden onderzoek kan onze SEO copywriter ervoor zorgen dat de inhoud op de website pagina’s perfect aansluit op het zoekgedrag van de doelgroep. Dit is erg belangrijk voor zoekmachine optimalisatie.
  • Optimaliseren techniek en interne linkstructuur: advies over de juiste toepassing van website techniek en het opzetten van een optimale interne linkstructuur.
  • Externe links: het linkprofiel van de website analyseren, optimaliseren, en daarnaast continue versterken met nieuwe relevante inkomende links.

 

Zoekmachine optimalisatie door Orangedotcom

Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen voor de zoekmachine optimalisatie van uw site? Neem dan geheel vrijblijvend contact ons op via het contactformulier op deze pagina of via onze contactpagina. We drinken graag eens kop koffie met u om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zoekmachine Marketing
Zorg ervoor dat uw website goed vindbaar is met Zoekmachine Marketing.
Lees Meer
Web Analytics
Inzicht in de herkomst van bezoekers en prestaties van de website.

Lees Meer
Online Strategie
Een online marketing plan voor de lange termijn is cruciaal om uw doelstellingen te bereiken.
Lees Meer
Conversie Optimalisatie
Meer verkopen uit bezoekers door Conversie Optimalisatie.

Lees Meer
Interim Professionals
Tijdelijk extra online marketing expertise door één van onze specialisten.
Lees Meer
Training en coaching
Gericht intern kennis en vaardigheden opbouwen. Zowel basistrainingen als specialistische kennis.
Lees Meer