Orangedotcom wall of fame

Blog

Orangedotcom verwelkomt nieuwe klanten

Orangedotcom wall of fame

We timmeren vanuit ons bureau hard aan de weg om het beste digital marketingbureau van Nederland te worden. Niks mooier als we daarbij nieuwe klanten mogen verwelkomen. De afgelopen maanden kozen een hoop nieuwe opdrachtgevers voor Orangedotcom. In dit artikel vertellen we je wat we voor ze gaan doen!

Orangedotcom wall of fame

 

Talpa en KIJK.nl

Talpa heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website en app voor KIJK.nl. Dit vernieuwde platform vormt de omgeving waar alle content van de Talpa zenders SBS6, Veronica en Net5 terug te kijken is. Gezien het belangrijk is om organisch en duurzaam te groeien is er gekozen voor een SEO traject. Hierbinnen gaan we helpen bezoekers op alle content te laten landen, een mooie opdracht!

Derma2Care

Derma2Care heeft een stevige ambitie om de grootste keten van huidtherapie klinieken in Nederland te worden. Met het openen van nieuwe locaties, migratie naar een nieuwe site en vormgeven van contentmarketing is er veel te doen. Daarom is Orangedotcom gevraagd te helpen bij het optimaliseren voor organische rankings (SEO) en vormgeven van de advertising inzet. Een uitdaging die we graag aangaan!

Lydis

Met 60% marktaandeel heeft Lydis een sterke positie in telecommunicatie oplossingen in Nederland. Toch zocht het de hulp van een ervaren B2B marketingbureau. Na verkennende gesprekken zijn we aan de slag gegaan om de migratie naar de nieuwe website te begeleiden en hierna te helpen met SEO optimalisatie. Per volgend jaar voegen we daar advertising aan toe, zodat de merken van Lydis nog verder kunnen groeien in Nederland.

Paco Verpakkingen

Voor een oud Amsterdams bedrijf aan de slag gaan, dat vinden wij een toffe uitdaging. Net als Lydis richt Paco Verpakkingen zich op de zakelijke markt, waarbij verpakkingen voor retail worden gemaakt, standaard of op maat. In de eerste klus gaan we optimalisaties doorvoeren binnen SEA, volgend jaar kunnen we mooie nieuwe ontwikkelingen vanuit Paco verwachten en gaan we full force aan de slag met SEO en advertising.

Truvion Healthcare

Truvion Healthcare is een familiebedrijf dat er in gelooft dat je pas echt een patiënt of consument kan helpen door verder te kijken dan alleen een product. Om dit te bereiken gaat Orangedotcom onder andere helpen om patiënten met prikkelbare darmsyndroom met Gelsectan in aanraking te brengen, middels gerichte advertising (SEA, social en video).

Detachering bij CarNext en Parkmobile

Sinds dit jaar zet Orangedotcom ook specialisten in-house bij adverteerders in. Onze eerste klussen hebben we bij CarNext en Parkmobile. Oscar Vermande en Germaine van den Hoff zijn hier aan de slag gegaan om te helpen met internationale groei en marketing. Per november gaan we weer nieuwe toppers opleiden en kunnen we weer nieuwe klussen aannemen. Mocht je daar meer over willen weten, laat het ons weten!

Wil jij ook hangen op onze wall of fame? Of eerst praten over groei via digitale kanalen of in-house hulp? Neem eens contact op voor een kop koffie!