Orangedotcom Google Dublin

Blog

Orangedotcom bij Google in Dublin

Orangedotcom Google Dublin

Google Dublin

Half november zijn we met het volledige SEA team naar het hoofdkantoor van Google geweest in Dublin. Het doel van dit tweedaagse bezoek was om onze kennis en expertise op het gebied van online marketing via Google nog verder te verbeteren. En daarnaast was het natuurlijk erg leuk voor iedereen om het Google kantoor te zien en verschillende Googlers te spreken. Hieronder een korte samenvatting van onze Dublin visit.

Google Dublin Orangedotcom

De Google trainingen
De dagen stonden volledig in het teken van verschillende trainingen, presentaties en workshops, die we samen met onze Agency Account Strategist hadden samengesteld. Het uitdagende programma bestond onder andere uit een Doubleclick en Programmatic workshop (Dylan Schuyt), een Audience strategieën training (Daan van den Berg) en een Full funnel marketing. Alles kwam aan bod. We hebben veel trainingen gedaan, maar zelf ook presentaties gegeven over verschillende onderwerpen. Aan ons de taak om lering te trekken uit het volledige programma en dat te vertalen naar bruikbare informatie voor onze klanten en campagnes.

orangedotcom-dublin

Google Dublin

Het geweldige Google kantoor
In Amsterdam ziet het Google kantoor er leuk uit, maar het kantoor in Dublin komt toch een stuk dichter in de buurt van het magische hoofdkanGoogle Dublin Orangedotcomtoor van Google in Mountainview, Sillicon Valley. Alles is tot in de puntjes geregeld en het ontbreekt je hier echt aan niets.

De inrichting is natuurlijk volledig in de Google kleuren en iedere verdieping heeft een ander thema. Het enorme restaurant, waar je kunt ontbijten lunchen en dineren, spreekt natuurlijk helemaal tot de verbeelding. Niet voor niets worden nieuwe medewerkers gewaarschuwd voor de “Google stone”; het aantal extra kilo’s dat je hier aankomt in het begin.

Tijdens de office tour hebben we een groot deel van het indrukwekkende en inspirerende kantoor kunnen bewonderen. Overal zijn werk- en zithoeken gemaakt en creatieve ruimtes om te vergaderen. Natuurlijk mag ook de tafelvoetbal, air hockey, pool tafel, schommel en mini golf niet ontbreken. En vanaf het dakterras van het hoogste gebouw van Dublin, heb je een prachtig uitzicht over de stad. 

Google Dublin Orangedotcom

 

Google Dublin

Dublin
Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning. Zo werden we door ons Google contactpersoon (Frank van der Knaap) uitgenodigd om donderdagavond met z’n allen uit eten te gaan en daarna een paar pints te drinken in één van de favoriete kroegen onder de Googlers. Vrijdagavond was er echt tijd voor een goede kroegentocht (zie foto) en zaterdags was er nog even tijd om een paar highlights van de stad te bekijken. Een zeer geslaagd weekend.

Google Dublin, tot volgend jaar!

Google Dublin Orangedotcom

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?