Winning

Blog

Orangedotcom wint Google award

Winning

Orangedotcom wint Ready to Rock Google award

Goed nieuws, we zijn door Google geselecteerd als één van de top 150 partner bureau’s van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Van alle Google partners in Nederland, zijn wij dus de uitverkorene en genomineerd voor deze award. Orangedotcom is sinds 2010 officieel een Google Partner bureau, wat betekent dat we de benodigde diploma’s hebben en voldoen aan alle Google richtlijnen. Aan deze ‘Ready to Rock’ wedstrijd van Google deden in totaal 4.000 bureau’s mee vanuit de EMEA regio en zijn wij geselecteerd bij de 150 beste Google partners. Uiteraard zijn we erg trots op dit resultaat en op de inzet van het gehele Orangedotcom team!

Award uitreiking in Berlijn

Om dit mooie succes te vieren zijn we uitgenodigd om de award uitreiking bij te wonen in Berlijn. Hier zullen we aanwezig zijn samen met de 150 andere zoekmachine marketing bureau’s en senior afgevaardigden van Google. Op het event zullen ook een aantal interessante sprekers komen die hun visie gaan delen over online marketing en zoekmachine marketing in het bijzonder.

Google Partner

Orangedotcom is sinds 2010 officieel een Google Partner bedrijf en voldoet daarmee aan belangrijke richtlijnen voor de toepassing van zoekmachine marketing. Bekijk ons Google Partner profiel voor meer informatie en om te zien welke verschillende diploma’s we hebben.

Goed gedaan team ODC!

Google Partner logo

Orangedotcom bij top 150 EMEA bureau’s volgens Google

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?