Specialist in verschillende branches

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis helpen we jouw merk of bedrijf digitaal te groeien. Lees op deze pagina over de branches waarin Orangedotcom zich heeft gespecialiseerd.

E-commerce

Binnen digital marketing is e-commerce een vak apart. Wij verstaan dit vak als geen ander. Onze specialisten verdiepen zich in je merk en je eindklant. Samen met onze kennis van marketing en slim gebruik van data, zorgt dat voor een optimaal resultaat. Orangedotcom werkt onder andere voor INDI, Winparts en Tanita. Lees over de resultaten op onze cases pagina.
Lees meer

Fashion

Fashion is een snel veranderende branche waarin onder andere branding en influencer marketing maar ook retouren een grote rol spelen. Social media, personalisatie en een perfect werkende webshop zijn daarom essentieel in deze branche. Orangedotcom helpt onder andere Cavallaro Napoli en Maison365 hun (online) doelen te bereiken.
Lees meer

Business to business

B2B marketing verschilt in meerdere opzichten van marketing richting consumenten. Zo zijn er vaak meerdere stakeholders betrokken en is de customer journey vaak relatief lang, tot soms wel enkele maanden. We helpen onder andere Brunel, Brisker Group en NEVI bij het kiezen en implementeren van de beste digital strategie.
Lees meer

Publishers

Orangedotcom helpt verschillende uitgevers om hun content bij de juiste doelgroep te krijgen via digital kanalen. Voorbeelden hiervan zijn Talpa, Red Bull en Vakmedianet. Dashboarding, personalisatie en SEO zijn belangrijke pijlers binnen deze trajecten.
Lees meer

Recruitment

We ondersteunen verschillende bedrijven bij recruitment en employer branding. Onze digital marketing consultants adviseren over de te volgen strategie, zetten campagnes op en monitoren de resultaten. Zo helpen we onder andere Brunel, Brisker Group en Pharmalead verder groeien door het aantrekken van de juiste mensen.
Lees meer

Homedeco

Home Deco

Onze digital marketing consultants zetten hun kennis en ervaring in om adverteerders binnen home deco verder te helpen groeien. Contentmarketing, zoekmachine optimalisatie, display marketing en personalisatie zijn enkele van de strategie├źn die we hierbij inzetten. Onder andere Paulmann, Jan Groen Tegels en Little Greene zijn klanten die we op deze manier ondersteunen.
Lees meer

Onze kennis en expertise zit in onze mensen

Samen de hoogste conversiestijging behalen?