Detachering

Detachering

In-house ondersteuning voor je digital marketing

Waarom kies je voor digital marketing hulp in-house?

Ben je op zoek naar (tijdelijke) extra handen voor je digitale marketingaanpak? Daar kan Orangedotcom je bij helpen. We detacheren digitale marketingexperts om jouw groei te kunnen versnellen. We leiden onze specialisten zelf op, zodat ze geheel op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van de belangrijke platformen. En of het om een project gaat of een langere periode: veel is mogelijk. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een goede search of social aanpak of het invullen van een tijdelijk project: onze consultants staan klaar om bij je op kantoor aan de slag te gaan. Zo hebben onder andere De Goede Doelen Loterijen, CarNext, VDS Training Consultants, Tanita, Intercodam, Ledstores en Parkmobile voor ons gekozen. 

De belangrijkste voordelen voor jou als opdrachtgever

  1. Je bespaart (marketing) kosten;
  2. Je voegt snel extra capaciteit toe;
  3. Je haalt specialistische kennis in huis;
  4. Je krijgt toegang tot de nieuwste digital marketing ontwikkelingen & tools;
  5. Een externe geeft je een nieuwe kijk op je marketingaanpak.

Lees meer over deze voordelen in het blog artikel Waarom je kiest voor een interim digital marketing consultant.

Zo gaan wij jou helpen

Er kunnen een hoop redenen zijn waarom je kiest voor een detacheerder. Zo kan het zijn dat er intern geen capaciteit beschikbaar is, in de vorm van tijd of mankracht, of dat je werk over wilt dragen. Wellicht wil je een specifiek kanaal professionaliseren en laten groeien, zoals bijvoorbeeld SEA en wil je specifieke kennis in huis halen. Of je bent simpelweg op zoek naar een manier om meer rendement te behalen over je kanalen heen. Wat de reden ook is, we denken graag met je mee. 

Orangedotcom gelooft in het opleiden en ontwikkelen van digital marketing talent. We doen dit al geruime tijd. Onze mensen voeren mooie klussen, projecten en campagnes uit voor tal van ambitieuze klanten. Daarnaast worden consultants ook gedetacheerd bij opdrachtgevers. We zien in de markt dat er veel behoefte is aan gedegen digitale marketing strategie en executie. In sommige gevallen worden alle activiteiten intern opgepakt, echter vaak spelen bureaus met specifieke kennis een belangrijke rol. Om op te kunnen schalen of mensen te vervangen is extra (tijdelijke) hulp soms nodig. 

Onze aanpak

Onze consultants worden zowel inhoudelijk als op vaardigheden opgeleid binnen het Orangedotcom traineeship. Dit betekent dat ze kennis opdoen van analytics, search (SEO/SEA), social en display, maar ook getraind worden in communicatie en timemanagement. Ze houden tijdens het gehele traject binding met het bureau, waardoor je als opdrachtgever kan profiteren van de kennis, ervaring en tools van Orangedotcom. We plannen wekelijks of maandelijks daarnaast terugkomdagen, waardoor kennis up-to-date gehouden wordt en onze consultants ondersteund worden in de opdracht. Dat leidt tot een soepele samenwerking en tot optimale resultaten. 

Kijk ook op Getorange.nl.

  • Directe beschikbaarheid
  • Flexibele inzet
  • Toegang tot kennis, ervaring en tools van Orangedotcom

Wat is detachering?

Via detachering ondersteunen we je als opdrachtgever binnen de muren van je kantoor. In de regel werken onze consultants vanaf vier dagen per week aan jouw marketingdoelen, met een minimale looptijd van 3-6 maanden. Je nieuwe collega staat bij ons op de payroll: dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn als werkgever voor alle rechten en plichten. Dit maakt dat we snel kunnen starten als je per direct versterking nodig hebt in je team. Onderling spreken we een uurtarief af waarvoor we aan het werk gaan. Dit hangt af van de rol, looptijd en het aantal uren.
Het grote voordeel van detachering is flexibiliteit: je kunt gemakkelijk en snel kennis toevoegen aan je team en opschalen. Hiermee is het ideaal om projecten te managen of een (tijdelijk) niet ingevulde positie te bekleden.

Het Orangedotcom traineeship

Orangedotcom is al geruime tijd bezig met het opleiden van marketing professionals. We zien dat er in de markt veel behoefte is aan kennis en expertise binnen ons vakgebied, maar dat opleidingen niet goed aansluiten op de snel veranderende praktijk. We zijn daarom gestart met traineeships: een ideale manier voor afgestudeerd talent om kennis op te doen van digital marketing en ervaring op te doen binnen verschillende opdrachtgevers.
Tijdens de detachering zijn er terugkomdagen om de kennis up-to-date te houden.
We zien het traineeship als dé manier om onze mensen goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt als digital marketing consultants.

Benieuwd hoe een inhouse- consultant je verder kan helpen?