bannercreatie

Bannercreatie

Gemakkelijk en snel banners op maat

Wat is bannercreatie?

Een succesvolle online advertising campagne staat of valt met een goede banner. Dit is namelijk de afbeelding of animatie die getoond wordt in de advertentieruimtes. Met onze bannercreatie helpen wij je om op een visuele manier zichtbaar te zijn bij de doelgroep, door de juiste visuals en uitingen in de bannerset op te nemen.

Waarom bannercreatie?

Goede bannercreatie is essentieel voor een succesvolle display campagne. Het is erg belangrijk dat de bannercreatie visueel aan de eisen voldoet, maar vooral dat de boodschap goed aansluit op de funnel; als het ware de denkbeeldige trechter waarin beweegt die van websitebezoeker naar converteerder of klant. Vanuit onze discipline als online marketeers weten wij wat wel en niet werkt. Bij bannercreatie kijken wij dus niet alleen naar het design, maar ook of de call-to-action (CTA) die in de banner wordt gepresenteerd, past bij de fase van websitebezoek waar een websitebezoeker in zit. Zo wil je een top funnel online gebruiker – een prospect die aan het begin van een websitebezoek – staat niet wegjagen door een banner  te tonen waarbij de CTA ‘Shop here’ getoond wordt.

 

  • HTML5 banners
  • Alle mogelijke formaten
  • Dynamische animaties
  • Aanpak op maat

Hoe gaan wij te werk bij bannercreatie?

Eerst bepalen wij gezamenlijk met de klant met welk doel de banners ingezet moet worden. Hierna volgt een briefing zodat de bannercreatie zo goed mogelijk aansluit op de huisstijl. Vervolgens maken wij de bannerset in alle IAB-formaten, maar ook in andere formaten voor bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Daarnaast kunnen wij ook banners maken in aangepaste maatgerichte formaten voor bijvoorbeeld mobiel of tablet. Na afgestemd te hebben of de banners naar behoren zijn, leveren we de banners op verschillende formaten; zoals in HTML5, GIF of JPEG. Uiteraard kan de bannercreatie direct ingezet worden binnen een Display Advertising campagne; een dienst die wij ook aanbieden..

Samen de hoogste conversiestijging behalen?