Zoekmachine Marketing Orangedotcom

Zoekmachine marketing

Omdat je online gevonden wilt worden

Wat is zoekmachine marketing?

“Een betere ranking in Google op de juiste zoektermen zal resulteren in meer relevante bezoekers en meer conversies.”

Zoekmachine marketing (SEM) is één van de meest kostenefficiënte manieren van online marketing, omdat mensen zelf al actief op zoek zijn naar een product of dienst als ze gebruik maken van een zoekmachine. Door op de juiste zoektermen zichtbaar te zijn, neemt het aantal relevante bezoekers op een website toe, wat kan resulteren in meer conversies.

Zoekmachine marketing omvat alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat een website goed gevonden wordt via zoekmachines als Google en bestaat uit twee onderdelen die sterk met elkaar samenhangen; zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is één van de onderdelen van Zoekmachine Marketing. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bedoelen we alle activiteiten met als doel een website zo hoog mogelijk in de organische of kosteloze zoekresultaten van Google te laten ranken. Op deze manier worden belangrijke en relevante zoekopdrachten goed zichtbaar en vinden geïnteresseerde bezoekers een website gemakkelijker.

Zoekmachine optimalisatie of SEO omvat het aanpassen van de techniek, content en linkstrategie van een website, waardoor Google deze beter kan begrijpen en hoger zal tonen in de organische zoekresultaten. Lees meer over hoe wij zoekmachine optimalisatie binnen de zoekmachine marketing toepassen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Het tweede onderdeel van zoekmachine marketing is zoekmachine adverteren. Met zoekmachine adverteren (SEA) bereiken we uw doelgroep effectief met betaalde advertenties. Zoekmachine adverteren is één van de snelste, meest flexibele en kostenefficiënte manieren om uw potentiële klanten online te bereiken. Wij zorgen ervoor dat uw website op alle relevante zoektermen goed te vinden is met een passende advertentietekst. Afrekenen gebeurt per klik, wij zorgen ervoor dat de extra inkomsten door SEA hoger zijn dan de advertentiekosten.

Door een goede inzet van zowel SEO als SEA, versterken beide kanalen elkaar en zorgen voor een optimale zichtbaarheid in Google. Door onze jarenlange ervaring met zoekmachine marketing, weten wij hoe een maximaal rendement tegen zo laag mogelijke kosten te realiseren is.

  • Verhoging online prestaties
  • Vakkundige consultants

Zoekmachine marketing door Orangedotcom

Orangedotcom is gespecialiseerd in zoekmachine marketing en heeft jarenlange ervaring met SEO en SEA campagnes voor diverse opdrachtgevers. Onze specialisten weten de hoogste ROI te behalen met een optimaal budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust!

Samen de hoogste conversiestijging behalen?