authority building

Authority building

Structureel werken aan je online autoriteit

Waarom Authority Building?

Met authority building werk je structureel aan je online autoriteit. En hoe hoger die autoriteit is, des te gemakkelijker het wordt om goed te presteren in zoekmachines als Google.

Tot enkele jaren geleden ging het bij authority building vooral over linkbuilding: doordat andere websites een link opnamen naar jouw website, werd jouw website als relevant en een autoriteit gezien.

Anno 2019 komt er veel meer bij het opbouwen van autoriteit kijken en zijn we van linkbuilding naar authority building overgestapt. Met authority building ben je bezig met je organisatie in zijn geheel en hoe je ervoor zorgt dat men over jouw bedrijf of product spreekt.
Met alleen links kom je er dus niet meer. Zo geven citations, mentions en likes van sociale kanalen ook een signaal af van hoe het er met je online autoriteit voor staat. Het benadrukken van de toegevoegde waarde van jouw website is dan ook zeer belangrijk als we het hebben over authority building.

Zo gaan wij jou helpen…

Hoewel ieder authority building traject anders is, gaat er altijd een uitgebreide kick-off sessie aan vooraf. Tijdens deze sessie staan we stil bij de exacte inhoud van het traject en stellen we specifieke doelen. Vervolgens werken we aan een authority building plan. Dit plan bestaat uit een nulmeting en een strategie om structureel met de autoriteit aan de slag te kunnen gaan.

Na het opleveren van het authority building plan ben je als klant geheel vrij in wat je doet. Zo kun je ervoor kiezen om zelf structureel aan de autoriteit te gaan werken. Heb je hier de tijd of kennis niet voor? We gaan graag een lange termijn samenwerking aan. Hierbij werken we altijd naar een vooraf vastgesteld doel toe. De wensen van jou als klant staan hierbij centraal.

  • Versterk je online autoriteit
  • Vergroot je bereik
  • Beter vindbaarheid in Google

Wat is Authority Building?

Authority building is het actief bouwen aan de relevantie, actualiteit en autoriteit van je website. Om dit te verwezenlijken is er anno 2019 meer nodig dan het traditionele linkbuilden. Middels authority building versterk je je positie in de zoekmachine. En dat is nu precies waarnaar je opzoek bent, nietwaar?

Middels authority building versterk je je positie in de zoekmachine. Dit doe je door te zorgen voor een relevante, actuele en autoritaire website. Authority building vereist een doordachte strategie waarbij meer komt kijken dan alleen het genereren van links naar je website.

Authority building in de praktijk

Wil je weten wat authority building voor jou als organisatie kan betekenen? Het SEO-team vertelt graag meer over de verschillende mogelijkheden en strategie├źn die we hiervoor hanteren. Je kunt hiervoor het beste even vrijblijvend met ons contact opnemen. We komen graag langs om te praten over onze passie.

Wil jij ook werken aan je online autoriteit?