Blog

BOTS kiest voor Orangedotcom

Bots beleggen beter dan mensen. Met dit uitgangspunt biedt handelsplatform BOTS beleggers de mogelijkheid om als een pro te handelen. BOTS heeft Orangedotcom gevraagd om de performance van SEA voor de Europese markt te gaan verbeteren. Een toename van app downloads en gebruik zijn daarbij de uitgangspunten.

Exponentiële groei

BOTS timmert hard aan de weg. Het in Haarlem gevestigde bedrijf wil het beleggen in crypto valuta makkelijker maken en consumenten laten handelen als een professional, zonder dat hiervoor diepe kennis en veel tijd voor nodig is. Hiervoor is een app ontwikkeld waarmee gemakkelijk een bot naar keuze kan worden geselecteerd, die vervolgens voor jou aan de slag gaat.

De crypto markt is erg in beweging. BOTS wil hierin een belangrijke rol spelen en heeft internationaal grote ambities. Er zijn daardoor verschillende markten waarop Orangedotcom de marketing zal gaan doen binnen Europa.

BOTS & Orangedotcom

BOTS heeft behoefte aan het verder uitbouwen en professionaliseren van de SEA aanpak. Belangrijk in de samenwerking is het snel kunnen schakelen en inspelen op de koersen. De vier pijlers bij start van de samenwerking:

  1. Een snelle overname van het bestaande account;
  2. Verbeteren/structureren van de aanpak;
  3. Uitbreiding van de SEA aanpak;
  4. Dashboarding inregelen.

“Orangedotcom heeft veel ervaring met digitale marketing voor e-commerce opdrachtgevers, en in combinatie met het sterke e-commerce team en de kennis bij BOTS zelf, verwachten we een vliegende start en een succesvolle samenwerking”, zegt Ivar Patterer, Advertising Consultant bij Orangedotcom. “BOTS is een fantastisch merk met enorm veel potentie om uit te groeien tot een merk met grote bekendheid. Daar gaan we de komende tijd hard aan werken.”

We kijken enorm uit naar de samenwerking!

Meer weten over onze digital marketing expertise en ervaring? Benieuwd hoe we je online zichtbaarheid en resultaten kunnen verbeteren? We staan te popelen om daarmee te helpen! Neem contact met ons op en we vertellen je meer. 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?