Blog

Dutch Search Awards 2019: 3 nominaties voor Orangedotcom

Feest! We zijn voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de Dutch Search Awards: dé vakprijzen in de Nederlandse digital marketing en search industrie.

Niet één nominatie, maar dit jaar maken we kans op maar liefst drie awards. Al eerder hebben we in de afgelopen jaren een paar mooie awards mee naar huis mogen nemen, waaronder twee keer de meest begeerde award voor ‘Beste agency’ in 2016 en 2017. Ook in 2019 doet Orangedotcom mee in de top van de Nederlandse digital marketing bureaus en zijn we weer geselecteerd als één van de drie beste agencies. Naast deze mooie erkenning zijn we ook genomineerd in de categorie ‘beste gebruik van data’ en ‘beste gebruik van innovatie.’

De winnaar in de categorie ‘Beste agency’ wordt bepaald door het Nederlandse publiek.

Wil jij ons helpen om de award te winnen? Stem nu op Orangedotcom! 

Dutch Search Awards

Drie keer genomineerd 

Op 12 december 2019 worden de winnaars bekend gemaakt. Orangedotcom is dit jaar genomineerd voor de volgende drie categorieën:

  • ‘Beste gebruik van data’ met VR Gamehouse.
  • ‘Beste gebruik van innovatie met VR Gamehouse.
  • ‘Beste agency small’.

Stem op Orangedotcom 

  1. Ga naar de website van Dutch Search Awards
  2. Scroll naar beneden (in het groen) naar ‘Beste agency small
  3. Bij ‘Beste agency small’ selecteer je ‘Orangedotcom’
  4. Vul het formulier in
  5. Bevestig je stem in je mailbox

Dutch Search Awards 2016 en 2017: 2x ‘Beste agency’

DSA awards

Uitreiking ‘best agency’ award

De Dutch Search Awards zet excellentie op het gebied van Search Marketing in Nederland in de spotlights. Online marketingbureaus en professionals hebben ook dit jaar massaal cases ingezonden. De vakjury beoordeelt de ingezonden cases op basis van de strategie, budget, man-uren, creativiteit, onderscheidend vermogen, de koppeling van verschillende kanalen en de schaalbaarheid van de oplossing. Ook dit jaar was er weer een strenge selectie, maar daarom ook een eer om voor het vierde jaar op rij genomineerd te zijn.

In 2016 wonnen we de prijs voor zowel ‘Beste agency” als “beste mobile campagne’, en ook in 2017 mochten we de award voor “Beste agency’ in ontvangst nemen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de uitreiking van de Dutch Search Awards donderdag 12 december!