Dutch Search Awards

Blog

Dutch Search Awards: Orangedotcom weer Beste Agency

Dutch Search Awards

Op 23 november 2017 vond de uitreiking van de Dutch Search Awards plaats. Dit feestelijke evenement is opgezet om experts in de Search markt in het zonnetje te zetten. In Amsterdam werden de awards voor de beste campagnes en bureaus uitgereikt door niemand minder dan Geraldine Kemper.

Orangedotcom was maar liefst 4 keer genomineerd voor:

  • Beste gebruik van Search in Travel – Weekendjeweg
  • Beste gebruik van van Social in search campagne – Tentoo
  • Beste SEO campagne – Warmgarant
  • Beste Agency small

Helaas eindigden we voor drie categorieën nipt op de tweede plek. De spanning was daarom om te snijden toen de laatste categorie “Beste Agency” werd uitgereikt, de publieksprijs. Het was even wachten, maar dat was het meer dan waard. We sleepten inderdaad (net als in 2016) de felbegeerde award voor “Beste Agency”  binnen! Hier zijn we super trots op. Iedereen heel erg bedankt voor jullie steun en vertrouwen in ons groeiende bedrijf.

dsa awards 2017

Nog even kort over de Dutch Search Awards
In Amerika en Engeland bestaan deze awards al wat langer, maar in Nederland is dit pas het tweede jaar dat ze uitzonderlijke cases op het gebied van search marketing in de spotlight zetten. Het is een mooie kans voor bureaus om hun beste werk en toepassingen te laten zien en erkenning en waardering te krijgen op het gebied van slimme toepassingen van zoekmachine marketing.

De vakjury heeft alle ingezonden cases op het gebied van zoekmachinemarketing beoordeeld op de formulering van de strategie, de resultaten, budget en man-uren, creativiteit en onderscheidend vermogen, het gebruik van technologie, de koppeling van verschillende kanalen en de schaalbaarheid van de oplossing. Voor meer informatie over de awards: https://dutchsearchawards.nl.

Wij genieten nog even na van deze mooie prijs. Op naar volgend jaar!

DSA 2017

Samen de hoogste conversiestijging behalen?