Ekster wallets

Blog

Ekster wallets kiest voor Orangedotcom

Ekster wallets

E-commerce website Ekster wallets heeft Orangedotcom gevraagd om de performance van SEO en CRO voor de Amerikaanse markt te gaan verbeteren. Een toename van relevant organisch website verkeer & omzet zijn de belangrijkste doelstellingen. 

Ekster wallets

SEO & CRO in de VS

Ekster wallets is het grootste ‘smart wallet’ merk ter wereld en heeft een innovatieve en stijlvolle oplossing ontwikkeld voor je bankpasjes. Vanuit een succesvolle crowdfunding campagne op Kickstarter, is Ekster uitgegroeid tot een gevestigde naam en heeft daarom een grote focus en klantengroep in de Verenigde Staten. Hierdoor zijn de digital marketing werkzaamheden ook vooral gericht op dit land.

Er is de afgelopen jaren zeker aandacht besteed aan SEO, maar er is nog veel verbetering mogelijk. Denk aan technische en content optimalisaties en advies over de juiste SEO strategie.

Het CRO & SEO-team van Orangedotcom heeft als eerste een uitgebreide audit en analyse van de website gedaan, om alle verbetermogelijkheden in kaart te brengen. Op basis daarvan worden de eerste adviezen opgesteld en maakt het SEO-team een roadmap voor de komende maanden. Belangrijk hierbij is dat de SEO-roadmap aansluit bij de projecten die het digital team van Ekster al in de planning heeft staan.

Behalve een SEO audit, behoren ook een CRO scan en UX advies tot de eerste werkzaamheden die we gaan uitvoeren.

Ekster.com & Orangedotcom

“Orangedotcom heeft veel ervaring met digitale marketing voor e-commerce opdrachtgevers, en in combinatie met het sterke e-commerce team en de kennis bij Ekster zelf, verwachten we een vliegende start en een succesvolle samenwerking”, zegt Thomas Frenkiel, Head of SEO bij Orangedotcom. “Ekster is een fantastisch merk met enorm veel potentie om uit te groeien tot een merk met wereldwijde bekendheid. Daar gaan we de komende jaren hard aan werken.”

Naast de expertise op het gebied van SEO en content, is ook de e-commerce ervaring een belangrijke succesfactor geweest bij de keuze van Ekster voor Orangedotcom.

We kijken enorm uit naar de samenwerking!  

Meer weten over onze digital marketing expertise en ervaring? Benieuwd hoe we je online zichtbaarheid en resultaten kunnen verbeteren? We staan te popelen om daarmee te helpen! Neem contact met ons op en we vertellen je meer. 

Ook de performance van je webshop verbeteren?