Emerce 100 2021

Blog

Orangedotcom in Emerce 100 2021

Emerce 100 2021

Eén van de beste digital marketing bureaus van Nederland

Orangedotcom is ook in 2021 één van de beste digital marketing bureaus van Nederland! Op woensdag 28 april is de Emerce 100 bekendgemaakt, waarin we de score van 5,5 ster (van max. 6) krijgen. In de lijst van beste digitale bedrijven in Nederland betekent dit weer een top 10 positie. En daar zijn we erg trots op!

Orangedotcom wederom in Emerce 100

In 2016 werden we voor het eerst beloond met een hoge waardering in de Emerce 100 en we zijn ontzettend blij dat we, na 2019 en 2020, ook in 2021 zijn opgenomen in de lijst van beste digitale bedrijven. We mogen ons dus voor het derde jaar op rij, één van de beste digital marketing bureaus van Nederland noemen. De lijst is voor de zestiende keer door Emerce samengesteld waarin beslissers, werkzaam in de digitale industrie, de prestaties van online bureaus in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Orangedotcom scoort wederom een felbegeerde topnotering in de lijst. Een mooie opsteker en compliment voor het hele team!

Emerce 100 2021

Emerce 100 2021

First class digital marketing

Jezelf onderscheiden tussen het grote aanbod van bureaus is niet gemakkelijk. Er zijn nogal wat digitale marketing bureaus en ze claimen allemaal ongeveer hetzelfde te zijn; resultaatgericht, innovatief en betrouwbaar. Orangedotcom focust zich daarom op de best denkbare service en onderzoekt dit door twee keer per jaar een klantbelevingsonderzoek te doen, onder alle opdrachtgevers. In dit onderzoek worden vragen gesteld over de communicatie, service, kennisniveau van de consultant en de resultaten. Het hoge gemiddelde cijfer geeft aan dat klanten erg tevreden zijn en biedt daarnaast mogelijkheden om op tijd bij te sturen, mocht dat nodig zijn. Ook het feit dat veel opdrachtgevers al jaren samenwerken met ons, is niet erg gebruikelijk in deze wereld. Naast de eigen onderzoeksresultaten geeft de Emerce 100 notering het vertrouwen op de goede weg te zijn.

Alles voor een glimlach

Orangedotcom noemt zich een ‘award winning digital marketing bureau met de best denkbare service.’ Dat getuigt van een beetje Amsterdamse bravoure, maar laat vooral ook de torenhoge ambitie en drive zien. Naast inhoud en resultaten vinden wij dat het ook leuk moet zijn om met een bureau samen te werken. We zijn vakidioten en specialisten in wat we doen, maar we bekijken ons werk ook altijd vanuit andere invalshoeken. We hebben enorm veel lol in ons werk en dat merken onze opdrachtgevers ook.

Enthousiast geworden?

Lees meer over ons, over ons werk of neem direct contact met ons op.
Wil jij ook een bijdrage leveren aan de best denkbare service voor onze opdrachtgevers? En bij één van de beste (en leukste) digital marketing bureaus werken? Check dan snel onze vacatures.

Samen de hoogste conversiestijging behalen?