Emerce 100 2019

Blog

Orangedotcom in Emerce 100 2019!

Emerce 100 2019

Orangedotcom wederom in Emerce 100

Orangedotcom is wederom opgenomen in de Emerce 100, de lijst van beste bedrijven in e-business in Nederland, waarin we zijn uitgeroepen tot een van de beste digital marketing bureaus van Nederland. De lijst is voor de veertiende keer door Emerce samengesteld waarin beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van online bureaus in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Orangedotcom scoort wederom een felbegeerde notering in de lijst. Een mooie opsteker en compliment voor het hele team!

Emerce 100 2019Emerce 100 2019

Best denkbare service

Jezelf onderscheiden tussen het grote aanbod van bureaus is niet gemakkelijk. Er zijn nogal wat online marketing bureaus en ze claimen allemaal ongeveer hetzelfde te zijn; resultaatgericht, innovatief en betrouwbaar. Orangedotcom focust zich daarom op de best denkbare service en onderzoekt dit door twee keer per jaar een klantbelevingsonderzoek te doen, onder alle opdrachtgevers. In dit onderzoek worden vragen gesteld over de communicatie, service, kennisniveau van de consultant en de resultaten. Het hoge gemiddelde cijfer geeft aan dat klanten erg tevreden zijn en biedt daarnaast mogelijkheden om op tijd bij te sturen, mocht dat nodig zijn. Ook het feit dat veel opdrachtgevers al jaren samenwerken met het bureau, is niet erg gebruikelijk in deze wereld. Naast de eigen onderzoeksresultaten geeft de Emerce 100 notering het vertrouwen op de goede weg te zijn.

Online marketing met een glimlach

Orangedotcom noemt zich een ‘award winning online marketing bureau met de best denkbare service.’ Dat getuigt van een beetje Amsterdamse bravoure, maar laat vooral ook de torenhoge ambitie en drive zien. “Het moet vooral ook leuk zijn om met een bureau te werken en makkelijk zijn om mee samen te werken. We zijn vakidioten en specialisten in wat we doen, maar we bekijken ons werk ook altijd vanuit andere invalshoeken. We hebben enorm veel lol in ons werk en dat merken onze opdrachtgevers ook.”

Enthousiast geworden?

Lees meer over ons, over ons werk of neem direct contact met ons op.
Wil jij ook een bijdrage leveren aan de best denkbare service voor onze opdrachtgevers? En bij één van de beste (en leukste) digital marketing bureaus werken? Check dan snel onze vacatures.

Samen de hoogste conversiestijging behalen?