FD gazellen 2018

Blog

Ook in 2017 een FD Gazellen-award voor Orangedotcom

FD gazellen 2018

Orangedotcom is een van de FD Gazellen van 2017. Deze prijs wordt uitgereikt door het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We voelen ons vereerd dat we opnieuw één van FD gazellen zijn.

Een prijs als deze is voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Door ons te richten op service, weten we steeds meer en grotere klanten aan ons te binden. Dat levert groei en ervaring op, waarmee we onze diensten verder kunnen verbeteren.

We willen graag onze klanten ervoor bedanken dat ze voor Orangedotcom gekozen hebben en met ons hun onlinemarketingstrategie willen vormgeven. Hun inzet en vertrouwen is onmisbaar voor ons.

logo-gazellen-2017-zwart

FD Gazellen 2017

De FD Gazellen Awards worden voor het twaalfde jaar op rij door Het Financiële Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondernemingen die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% hebben behaald, winnen een FD Gazellen Award.

Additionele prijzen

Op 14 november is de prijsuitreiking van de regio West-Nederland in Leiden. Naast de FD Gazellen-award die Orangedotcom en andere snelgroeiende bedrijven hebben ontvangen, worden hier additionele prijzen uitgedeeld. Er is een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle te winnen in drie categorieën: klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen).

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?