Friends of Search 2020

Blog

Friends of Search 2020: preview

Friends of Search 2020

Friends of Search: hét congres voor alle SEA en SEO Consultants

Friends of Search wordt in 2020 alweer voor de zevende keer georganiseerd. Op 4 februari komen alle digital marketing en search specialisten uit binnen- en buitenland weer bij elkaar in de Kromhouthal in Amsterdam. Net als voorgaande jaren is Orangedotcom weer een van de sponsoren, omdat we het belangrijk vinden dat er een goed inhoudelijk congres wordt georganiseerd in Nederland rond zoekmachine marketing. We blikken vooruit en ook kan je via ons korting krijgen op je kaart!

Friends of Search 2019

We hebben er weer zin in dit jaar: een dag vol inspiratie en goede sprekers in ons werkveld.  We kunnen een aantal bekende internationale sprekers gaan zien: Martin Splitt (Google), Rik van der Kooij (Microsoft), Frederick Vallaeys (Optmyzr) en Brad Geddes (AdAlysis).

Een spreker uit voorgaande jaren waar we fan van zijn geworden is Will Reynolds. Check deze talk van hem over Output versus Outcomes op de 99u conference. Het gaat niet over search, en niet eens over digital marketing, maar is gericht op de vraag of je echt je tijd effectief besteedt en het verschil tussen output en uitkomst. Wat ons betreft voor iedereen interessant, en niet alleen voor efficiëntie fanaten die het boek Grip van Rick Pastoor hebben gelezen.

Voor de SEO Consultants is het leuk om een interview met Marcus Tober (Searchmetrics) over de belangrijkste factoren voor SEO, terug te kijken. Het is opgenomen op Friends of Search in 2015, maar het nog steeds relevant. Voor meer informatie over voorgaande edities van Friends of Search lees je onze blogs over de eerdere edities in 2019, 2018,  2017 en 2016.

Op dinsdag 4 februari is de volgende editie en deze wil je echt niet missen! Naast interessante sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met de hele Nederlandse digital marketing en search wereld, weten we uit ervaring dat de lunch en borrel ook erg goed verzorgd zijn 🙂

Nu wordt het echt leuk: omdat Orangedotcom sponsor is kunnen we je 20% korting bieden op een toegangskaart:

  1. Klik op deze link
  2. Ga naar tickets en vul bij ticket regular of ticket DDMA/IAB member 1 in
  3. De korting Sponsor_Orangedotcom staat al genoemd
  4. Doorloop het bestel/inschrijf proces

Ben je erbij? Laat het ons weten. Tot 4 februari!

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?