Friends of Search 2021

Blog

Orangedotcom is sponsor van Friends of Search 2021

Friends of Search 2021

Friends of Search 2021: hét congres voor alle SEA en SEO Consultants

Friends of Search wordt in 2021 alweer voor de achtste keer georganiseerd. Normaal gesproken is dit ‘search congres’ in februari, maar door Covid is het dit jaar verplaats naar november. Op 16 november komen alle digital marketing en search specialisten uit binnen- en buitenland weer bij elkaar in de Kromhouthal in Amsterdam. Net als voorgaande jaren is Orangedotcom weer een van de sponsoren, omdat we het belangrijk vinden dat er een goed inhoudelijk congres wordt georganiseerd in Nederland rond zoekmachine marketing. 

Friends of Search 2021

In een snel veranderend search-landschap is het van groot belang om als search-professional alle ontwikkelingen rondom search nauwlettend in de gaten te houden. Tijdens Friends of Search brengen internationale sprekers je op de hoogte van de laatste trends en delen ze hun visie op SEO en SEA anno 2021. Ook biedt Friends of Search je een uitstekende kans om je netwerk uit te breiden.

Internationale sprekers
Een aantal topsprekers uit voorgaande jaren zijn onder andere Gary Illyes (Google), Marcus Tober (Searchmetrics), Will Reynolds (Seer), Larry Kim en James Whittaker. Voor dit jaar staat Gary Illyes en Bary Adams (ook een oude FOS bekende) weer op het programma, en hopelijk komen daar snel nog een heleboel mooie namen bij.

Exclusieve Friends of Search Webinars voor tickethouders
Omdat het congres pas in het najaar plaatsvindt organiseert Friends of Search twee Friends of Search webinars, exclusief voor tickethouders. Op 14 september geeft Gianluca Binelli, oprichter van PPC Marketing Agency Booster Box, een webinar over een nog nader te bepalen onderwerp. Op 7 oktober geeft prijswinnend SEO-consultant Barry Adams een webinar over technische SEO anno 2021. Tickethouders kunnen zich gratis aanmelden via de Friends of Search website.

Ben je benieuwd naar de hoogtepunten van vorig jaar? Check dan ons verslag met de hoogtepunten van Friends of Search 2020. En voor meer informatie over voorgaande edities van Friends of Search lees je onze blogs over FOS in 2019, 2018,  2017 en 2016.

We hebben er weer zin in dit jaar: een dag vol inspiratie en goede sprekers in ons digitale werkveld.

Op dinsdag 16 november is de volgende editie en deze wil je echt niet missen! Naast interessante sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met de hele Nederlandse digital marketing en search wereld, weten we uit ervaring dat de lunch en borrel ook erg goed verzorgd zijn 🙂

Met korting naar Friends of Search 2021

Nu wordt het echt leuk: omdat Orangedotcom sponsor is kunnen we je 20% korting bieden op een toegangskaart:

  1. Klik op deze link
  2. Ga naar tickets en vul bij ticket regular of ticket DDMA/IAB member 1 in
  3. De korting Sponsor_Orangedotcom staat al genoemd
  4. Doorloop het bestel/inschrijf proces

Ben je erbij? Laat het ons weten. Tot 16 november!

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?