automation

Blog

Google Automation workshop

automation

Google Automation

Vandaag hebben we als allereerste Online Marketing Bureau de workshop van Google over Automation bijgewoond. Google kwam langs bij Orangedotcom om te spreken over wat Automation nou precies inhoudt, hoe dit impact heeft op onze dagelijkse werkzaamheden en wat de link is met Artificial Intelligence (AI). Zowel nu als in de toekomst.

google automation

Uit onderzoek van McKinsey blijkt dat 30% van de werkzaamheden in bijna alle banen geautomatiseerd kan worden. Automation is voor Google een relatief nieuw onderwerp, echter heeft dit binnen al hun producten grote prioriteit. Je ziet dan ook steeds meer zaken vanuit Google die geautomatiseerd worden. Zo heb je tegenwoordig soms niet eens meer de keuze en mogelijkheid om zelf je campagne op te zetten, zoals nu het geval bij Universal App Campaign. Je verliest transparantie en controle, echter krijg je er ook resultaat voor terug.

Heeft dit impact op ons? Jazeker! Wij zijn met onze online consultants flink bezig om Automation uit te pluizen en toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden! Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Privé: Zoekmachine marketing

Bekijk deze dienst

Samen de hoogste conversiestijging behalen?