Google-odc

Blog

Google event: Kennis- en inspiratie sessie

Google-odc

Op woensdag 5 december organiseerde Orangedotcom samen met Google een kennis- en inspiratie event, speciaal voor een aantal belangrijke klanten van ons.

Tijdens dit evenement stonden een aantal korte sessies gepland, o.a. door Orangedotcom, Google en een spreker. Het event was gericht op decision makers en ging vooral over onze visie (en van Google) over de toekomst van online marketing, ontwikkelingen die wij zien en waar wij de komende periode in willen investeren.

Elise, onze accountmanager van Google, presenteerde een verhaal over de ontwikkeling van YouTube en hoe dit goed ingezet kan worden voor elke organisatie. Vervolgens heeft een consultant van Orangedotcom samen met E-commerce klant INDI een killer-case gepresenteerd welke vooral ging over samenwerking om zo het Google Ads account van INDI naar een hoger niveau te tillen.

Eigenaar Michael Hardeman sloot de sessie af met een paneldiscussie waarin een aantal vragen over ontwikkeling binnen online marketing centraal stonden.

google-event

 

Al met al was het een zeer geslaagde sessie die onze klanten lieten nadenken over verdere verbreding van de eigen online marketing activiteiten. Wil je meer weten over deze sessie of ben je op zoek naar structurele groei binnen jouw online marketing kanalen? Vraag dan naar één van onze specialisten!

Samen de hoogste conversiestijging behalen?