Friends of Search 2018

Blog

Met korting naar Friends of Search 2018

Friends of Search 2018

Met korting naar hét congres voor alle SEA en SEO Consultants

Friends of Search wordt in 2018 voor de 5e keer georganiseerd. Op 8 februari komen alle online marketing en search specialisten uit de Benelux bij elkaar in de Kromhouthal in Amsterdam, voor een jubileumeditie van Friends of Search. Net als vorig jaar zijn we met Orangedotcom weer een van de sponsoren, omdat we het belangrijk vinden dat er een congres wordt georganiseerd in Nederland voor iedereen die werkzaam is of geïnteresseerd in online marketing en zoekmachine marketing.

Friends of Search

Met meer internationale sprekers dan ooit belooft deze ‘best of editie’ een hele mooie te worden. Sprekers zijn onder andere Larry Kim (Mobile Monkey), Purna Virji (Microsoft), Gary Illyes (Google), Marcus Tober (Searchmetrics) en Will Reynolds (Seer Interactive). Vooral van Will zijn we fan en hebben we al een paar andere leuke talks van gezien in de afgelopen jaren. Een tip is bijvoorbeeld deze talk van hem over Output versus Outcomes op de 99u conference. Het gaat niet over SEO, en niet eens over online marketing, maar is gericht op de vraag of je echt je tijd effectief besteedt en het verschil tussen output en uitkomst. Misschien vooral interessant voor eigenaren van een bureau.

Voor de SEO Consultants is het leuk om een interview met Marcus Tober (Searchmetrics) over de belangrijkste factoren voor SEO, terug te kijken. Het is opgenomen op Friends of Search in 2015, maar het nog steeds relevant.

Voor meer informatie over voorgaande edities van Friends of Search lees je onze blogs over Friends of Search 2017 en Friends of Search 2016.

Op donderdag 8 februari is de volgende editie en deze wil je echt niet missen! En naast interessante sprekers en de mogelijkheid om te netwerken met de hele Nederlandse online marketing en zoekmachine marketing wereld, weten we uit ervaring dat de lunch en borrel ook erg goed verzorgd zijn :-).

Omdat Orangedotcom sponsor is kunnen we je 20% korting bieden op een toegangskaart.

Kortingscode voor kaarten met 20% korting 

  1. Klik op deze link
  2. Ga naar tickets en vul bij ticket regular of ticket DDMA/IAB member 1 in
  3. De korting Sponsor_Orangedotcom staat al genoemd
  4. Doorloop het bestel/inschrijf proces

Tot 8 februari!

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?