Blog

Orangedotcom wordt onderdeel van Intracto Group

Digitale bureaugroep met marketing, strategie, content, creatie & technologie

Goed nieuws! Orangedotcom wordt onderdeel van Intracto Group en daar zijn wij enorm blij mee. Door ons aan te sluiten bij deze leading digital agency groep kunnen we onze opdrachtgevers en specialisten nog meer kennis en ervaring bieden en onze droom van een toonaangevend digitaal bureau verder uitbouwen. Naast digital marketing kunnen we nu ook helpen met website development, design, creatie & technologie.

Orangedotcom

Groei, verdieping en verbreding 

De afgelopen 10 jaar was een fantastisch avontuur, waarin we voor veel mooie klanten hebben mogen werken en altijd een sterke focus op kwaliteit en aandacht hebben gehad. En dit natuurlijk mede dankzij al die geweldige ODC-ers, gecombineerd met de ambitie en drive die we voelden als founders, heeft dit ervoor gezorgd dat we dit mooie resultaat hebben behaald. We beginnen nu met veel enthousiasme aan een nieuwe fase en kijken er naar uit om met al onze geweldige klanten te blijven samenwerken. En dat niet alleen voor SEO, SEA, social, CRO en analytics, maar ook op het gebied van website ontwikkeling, design, creatie, content en technologie.

Wat betekent deze stap? 

Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat we naast digital marketing ook kunnen helpen met website development, design, creatie, content en technologie. En we weten hoe belangrijk de technische basis van de website is, ook voor het succes van onze online marketing campagnes. En voor onze collega’s betekent het dat ze er een heleboel goede collega’s bij krijgen die verstand hebben van de andere digitale gebieden. Onze klanten blijven gewoon samenwerken met Orangedotcom, met dezelfde specialisten en dezelfde aandacht en kwaliteit, die je van ons gewend bent.

We kijken er naar uit om verder te gaan met wat wij het allerleukste vinden, en nu binnen deze nieuwe digitale bureaugroep. Heb je hier vragen over? Neem contact op met Arnoud of Michael (of met een van de andere ODC-ers). 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?