barcelona

Blog

Werkweek Barcelona

barcelona

Half mei stond onze jaarlijkse werkweek in het buitenland weer gepland en dit jaar was de bestemming Barcelona! Een week vol werksessies en bedrijfsbezoeken maar ook zeker de nodige ontspanning. Lees je mee hoe we deze week hebben ervaren?

Op zondag druppelde iedereen langzaamaan binnen. Sommigen begonnen de week wel heel speciaal, de Grand Prix van Barcelona was namelijk op 13 mei. Als je er dan toch bent….

werkweek barcelona

Tom en Michael bij de Grand Prix in Barcelona

Spaceboost

Uiteraard werd er wel volop gewerkt. Onze dagelijkse werkroutine werd afgewisseld met bedrijfsbezoeken, zoals bijvoorbeeld naar Spaceboost.

Spaceboost positioneert zichzelf als het meest geavanceerde PPC platform op de markt. Het is een tool die adverteerders en agencies helpt de business uit de paid-advertising campagnes te vergroten door gebruik te maken van automation, big data en machine learning.

Na een zeer inspirerende sessie gehad te hebben met de oprichter Nacho Rodés hebben wij besloten om deze tool te gaan testen voor één van onze accounts. Binnenkort zullen wij dan ook onze eerste bevindingen met jullie delen!

Orangecon

Vorig jaar werd onze Orangecon geïntroduceerd. Dit is onze eigen conferentie waarbij iedereen uit het team een presentatie geeft over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ook dit jaar stond er een Orangecon gepland. Een boeiende dag waarbij serieuze onderwerpen als website migraties en influencer marketing afgewisseld werden met wat luchtigere onderwerpen als de Spaanse keuken of een quiz over het internet. Na de Orangecon was het tijd om met het gehele team te gaan borrelen en uitgebreid te dineren. Een vast onderdeel van onze jaarlijkse werkweek die we er graag inhouden.

orangecon

Orangecon

 

Activiteiten

Ons appartement lag in de wijk El Poblenou. Met een scala aan verschillende lunchtentjes en het Parc de La Ciutadella om de hoek was dit een prima uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen. Waar we overdag in het appartement druk aan het werk waren, werden de laptops rond het eind van de middag dichtgeklapt en snel ingeruild voor een koud biertje of een glas sangria. Je bent tenslotte wel in Barcelona!

werkweek barcelona

De werksessies werden afgewisseld met de nodige ontspanning

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagde week waarbij we elkaar nog beter hebben leren kennen. Tot volgend jaar!

 

Samen de hoogste conversiestijging behalen?