Online marketing wordt ook wel internet marketing of E-marketing genoemd. Hierbij wordt de marketing van producten of diensten bedoeld die via het internet aangeboden worden. Online marketing bestaat uit verschillende specialisaties. Orangedotcom is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, webanalytics, conversie optimalisatie en affiliate marketing. Online marketing brengt de technische en creatieve aspecten samen. Zoals het design en ontwikkeling van de website en het adverteren en verkopen.

Online marketing bureau Amsterdam

Online marketing bureau Amsterdam – Orangedotcom is waar u terecht kunt voor specialisatie op het gebied van zoekmachine optimalisatiezoekmachine adverteren, web analytics, conversie optimalisatie en affiliate marketing.

Online marketing plan

Een online marketing plan wordt opgesteld voor de beste optimalisatie. Hierbij wordt er gekeken naar de optimalisatie mogelijkheden. Naast het in kaart brengen van de mogelijkheden worden de doelen opgesteld en het marketing budget. Tijdens het opstellen van de doelen wordt er rekening gehouden met het S.M.A.R.T. concept. Bij een online marketing plan worden S.M.A.R.T. doelen opgesteld, dit zijn doelen die Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden zijn. Na het opstellen van de doelen worden de stappen in kaart gebracht die genomen worden om deze doelen te bereiken.

Online marketing strategie

Als er eenmaal een online marketing plan is opgesteld, kan er nagedacht worden welk online marketing strategie toegepast zal worden om de opgestelde doelen te bereiken binnen het marketing budget. Met een goede strategie kun je ook zien waar je in jouw business eventueel nog meer resultaten kunt behalen. Orangedotcom is gespecialiseerd in het opzetten van strategieën voor zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, web analytics, conversie optimalisatie en affiliate marketing.

SEO online marketing

Search engine optimization (SEO) is een belangrijk onderdeel bij het opzetten van een online marketing plan. Er wordt gekeken naar de huidige situatie en de verbeter mogelijkheden op het gebied van SEO. Wat zijn de de focuswoorden en wat zijn de huidige rankings in de zoekresultaten? Hoe gaan we de rankings verbeteren en ervoor zorgen dat de website wordt geoptimaliseerd?

Orangedotcom is een online marketing bureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het opzetten van een online marketing plan en een internet marketing strategie waarbij efficiëntie en effectiviteit voorop staat.

Samen de hoogste conversiestijging behalen?