Award winning digital marketing bureau met de best denkbare service

Ja, we zijn net als alle andere bureaus ook resultaatgericht, innovatief, betrouwbaar, etc. Hoe we ons onderscheiden? We hebben een enorme drive en ambitie om het allerbeste bureau van Nederland te worden en de allerbeste service aan onze klanten te bieden. We zijn daar al aardig mee op weg en werken hier elke dag opnieuw weer keihard aan.

De allerbeste service

Het verschil maak je niet alleen op inhoud maar juist ook op proces. Een heldere aanpak, korte lijnen, pro-activiteit en geen verassingen achteraf horen voor ons bij goede service. Als marketeer of business owner wil je kunnen focussen op jouw doelen. We denken daarom mee op strategie en nemen je werk uit handen.

orangedotcom

We staan altijd klaar om te helpen

Altijd een online marketing consultant aan de telefoon als je met vragen zit. Direct een oplossing en snel respons. Wij zorgen ervoor dat jouw online marketingvraag altijd snel beantwoord wordt. Ook als je vaste contactpersoon er even niet is, kunnen wij altijd helpen. Liever in-house hulp? We komen graag bij je werken of detacheren een consultant voor twee of meer dagen per week.

Geen verrassingen achteraf

Bij ons geen “uurtje factuurtje”, maar vaste afspraken vooraf. Onze consultants hoeven niet 100% (of 80%) facturabel te zijn en dat maakt ons uniek. We spreken van te voren af wat we gaan doen en hoeveel tijd we hier aan gaan besteden. Ook zullen we nooit zaken beloven die we niet kunnen waarmaken. Dat betekent dus een heldere werkwijze en geen verrassingen achteraf.

Net dat stapje extra

Wij doen alles voor blije opdrachtgevers, want daar worden wij ook weer blij van! Een heldere werkwijze met duidelijke verwachtingen vinden we belangrijk. En soms moeten dingen gewoon echt vandaag af zijn. Wij nemen je werk uit handen en zorgen ervoor dat het op tijd af is. We doen alles voor een glimlach en net even dat stapje extra!

Altijd de beste kwaliteit

Naast de allerbeste service willen we ook de allerbeste kwaliteit leveren. Dit blijkt uit onze drive om het beste bureau van Nederland te worden. En daar zijn we al aardig mee op weg, al zeggen we het zelf. Je komt niet zomaar in de Emerce top 100 bij "beste digital marketing bureau's." Ook zijn we zowel in 2016 als in 2017 uitgeroepen tot "beste agency" door de Dutch Search Awards. Onze drive en ambitie wordt gezien en daar zijn we best trots op.

Zonder onze mensen zijn wij nergens.

‘’Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor zijn hele leven.’’

Orangedotcom is sinds 2016 partner van Wakibi. Deze stichting verstrekt via haar crowdfunding platform kleine leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Lees meer over Wakibi

Wil jij online groeien en impact maken met Digital marketing?