First class digital marketing

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis helpen we jouw merk of bedrijf digitaal te groeien. Dat doen we door het maken van de juiste keuzes. Een geheim recept voor succes hebben we niet. Wel is het een combinatie van factoren. Zaken die voor jou als opdrachtgever het verschil maken. Ja, het kan anders dan je gewend bent. Het bewijs van goed werk? Dit blijkt uit het feit dat veel klanten al vele jaren met ons samenwerken en ons gemiddeld met een 8 of hoger beoordelen.

Orangedotcom

Kernwaarden waar je iets aan hebt

We onderscheiden ons door de aandacht die we hebben voor onze opdrachtgevers. Een heldere aanpak, korte lijnen, proactiviteit en geen verrassingen achteraf horen voor ons bij een professionele samenwerking. Direct een oplossing en snelle respons is wel zo fijn. Geen “uurtje factuurtje”, maar vaste afspraken vooraf. Naast aandacht staat kwaliteit centraal en werken we resultaat gedreven. Hierin doen we geen concessies. Door te innoveren en gebruik te maken van de nieuwste technieken nemen we een voorsprong op de concurrentie. Versterkt door de focus op onze mensen; we geloven in het werken met de beste mensen die we motiveren door ons onderscheidende personeelsbeleid.

Dutch Search Awards

Data als vertrekpunt

Data zien we als vertrekpunt van alle digitale activiteiten, of het nu gaat om een performance campagne of het bouwen van een merk. Het goed beheren, opslaan, koppelen en verrijken van 1st, 2nd & 3rd party data is een van de zaken waarop verschil gemaakt wordt. Laat data voor je werken door de gegevens ook echt te gebruiken. Technologische aanpassingen als ETP en ITP en Google Analytics v: 2 gaan een grote rol spelen. Wij zijn het voor en adviseren hierover. Op die manier maken we samen het verschil. En met een overzichtelijk online dashboard is het mogelijk om snel inzicht te krijgen en bij te sturen.

Orangedotcom

Digitaal groeiplan

We streven naar duurzame groei. Dit bereiken we door het maken van de juiste keuzes, niet alles is immers relevant. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een unieke methodiek ontwikkeld: het digitaal groeiplan. Afhankelijk van onder andere de maturity fase, kunnen we de juiste keuzes maken in een snel veranderende wereld. Keuzes die voor jou als opdrachtgever de meeste impact maken. Op die manier geeft het digitaal groeiplan richting aan alle digitale marketingactiviteiten. Van strategisch tot aan implementatie, training & coaching en in-house hulp. Zo kom je verder.

Orangedotcom

Verlengstuk van je organisatie

Het verschil maak je niet alleen op inhoud maar juist ook op proces. Als marketeer of business owner wil je kunnen focussen op jouw doelen. We zien onszelf als verlengstuk van je organisatie. We staan dichtbij, zijn betrokken en zien intensief contact als een hygiëne factor. Op die manier kunnen we ontzorgen. We hanteren een unieke visie op samenwerken. Dit hebben we verwerkt in onze eigen methodiek. Volgens deze aanpak wordt er structureel gekeken naar belangrijke contactmomenten; van het ontwikkelen van een strategie en de eerste kick-off meeting tot aan reguliere communicatie en het vergroten van kennis in de organisatie. Dit doen we zowel vanuit ons kantoor als in-house: we detacheren digital marketeers om jou te helpen groeien. Zo nemen we werk uit handen en zijn we een verlengstuk van je organisatie.

Zonder onze mensen zijn wij nergens.

‘’Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor zijn hele leven.’’

Orangedotcom is sinds 2016 partner van Wakibi. Deze stichting verstrekt via haar crowdfunding platform kleine leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Lees meer over Wakibi

Wil jij online groeien en impact maken met digital marketing?