Vacature digital marketing stage Amsterdam

Vanaf februari 2022 hebben we weer ruimte voor nieuw digitaal talent. 

Ben jij op zoek naar een veelzijdige digital marketing stage in Amsterdam waar je echt uitgedaagd wordt? Zoek dan niet verder! Wij zoeken namelijk per februari 2022 energieke, slimme, leuke, toffe, maar vooral gemotiveerde en hard werkende stagiaires voor de aankomende 6 maanden.
Interesse? Stuur je motivatie en CV naar

First things first botanique amsterdam Orangedotcom

 • Locatie: Amsterdam
 • Aanvang stage: februari 2022
 • Niveau: HBO / WO
 • Studierichting: Marketing /Communicatie / Design / Business
 • Typestage: meewerkstage / afstudeerstage
 • Periode: 5 à 6 maanden
 • Vergoeding:
  • €360,- (o.b.v. 5 dagen)
  • Inclusief brood en fruit op kantoor
  • Interne trainingen/opleiding
 • Ook op afstand is er tijd voor ontspanning:
  • Virtuele borrels & pubquizes, coronaproof bordspellen en meer!
 • Overig: Het helpt als je weet wat het internet is. Verder is het fijn wanneer je affiniteit hebt met (online) marketing, SEA, SEO, data-analytics, social media of personalisatie.

Als je dan toch stage moet lopen, dan kan je het maar beter in één keer goed doen! Am I right? Online marketing hoeft niet door je aderen te stromen en nee je hart hoeft ook niet sneller te gaan kloppen bij het horen van Google Phantom of Local SEO. Dit komt vanzelf wel als je bij ons in Amsterdam stage komt lopen!

Wat ga je doen tijdens jouw online marketing stage?

Een online marketing stage bij Orangedotcom kent meerdere aspecten. Zo kun je er voor kiezen om je bezig te houden met zoekmachine adverteren (SEA). Je bent dan onderdeel van het SEA-team en helpt bij het adverteren in de zoekmachine. Maar bijvoorbeeld ook op youtube, facebook of instagram. Ook heb je de keuze om je bezig te houden met zoekmachine optimalisatie (SEO). Binnen het SEO-team help je bij het verbeteren van de posities van verschillende websites, je laat het bezoek op de websites groeien en draagt bij aan het verhogen van de conversies. Daarnaast ben je ook druk met de gebruikerservaring op websites en conversie optimalisatie. Kortom; een online marketing stage bij Orangedotcom is mega veelzijdig met vele mogelijkheden.

Naast dat je veel leert over online marketing ga je werken voor en met grote klanten zoals MTV, Tony’s Chocolonely, ANWB, Brunel en Cavallaro Napoli. Je bent onderdeel van het team en draagt samen met collega’s voor het goede verloop van uitdagende projecten. Je krijgt dus echt een kijkje in het reilen en zeilen van het beste online marketing bureau van Nederland.

Waarom Orangedotcom?

Wij kunnen natuurlijk makkelijk vertellen waarom je bij ons moet werken (leukste team, gezelligste digitale borrels & pubquizes) maar we laten dit liever vertellen door een oud stagiair:

” Mijn afstudeerstage bij Orangedotcom was ontzettend leerzaam. In mijn eerste week werd ik meteen al gevraagd om een SEA campagne op te zetten en na 2 maanden was ik zelfs al volledig aan het meewerken, wat aangeeft dat je hier jezelf kan ontwikkelen van stagiair naar junior online marketeer. Het belangrijkste voor mij is echter de vrije en ongedwongen sfeer. Naast hard werken is er ook ruimte voor een dolletje, waardoor ik me al snel deel van het team voelde. Inmiddels werk ik alweer langer dan een jaar met veel plezier bij Orangedotcom. ”
Daniël Mekes – SEA Consultant

Tijdens jouw stage online marketing in Amsterdam laten we genoeg ruimte over om ook aan jezelf te werken. Niemand is nou eenmaal perfect. Het is goed mogelijk om één dag per week aan je scriptie of opdracht te werken. Daarnaast willen we graag dat je snel aan de (digitale) lunchtafel kan meepraten over CPC’s en RLSA. Na afloop van je stage heb je dan ook verschillende diploma’s op zak. Ook hebben wij wekelijks verdiepende sessies waar je nog meer leert over online marketing. En maandelijks hebben we een Power Hour waarbij leuke mensen, interessante dingen komen vertellen. Op deze wijze proberen wij de stage dan ook mega leerzaam te houden en hoef je niet de hele tijd koffie te halen of punten te slijpen.

Power Hour Orangedotcom

Tijdens het maandelijkse powerhour leer je nog meer over online marketing

Wie ben jij?

Zoals gezegd: ervaring met SEO en SEA is een pre maar geen vereiste! Motivatie, leergierigheid en enthousiasme is net zo belangrijk bij Orangedotcom. Vind je hier wel je passie? Helemaal fantastisch natuurlijk! Wij leren je omgaan met verschillende systemen (zoals Google Ads en Google Analytics) zodat jij je kan ontwikkelen tot een echte online marketing guru en werk je over een half jaar misschien, net als Daniel, bij ons als fulltime SEO of SEA topper!

Wat verwachten we van jou?

De Amsterdamse branie zit in ons DNA. We work hard, to play hard. Voor al dat moois dat wij te bieden hebben, zien we graag wat terug. We verwachten dan ook 100% inzet, assertiviteit, creativiteit en het helpt ook als je met mensen kan samenwerken. Dit zien we ook graag terug in jouw motivatiebrief. We horen graag waarom je voor Orangedotcom gekozen hebt en waarom jij denkt dat wij goed bij jou passen.

Activiteiten tijdens de online marketing stage in Amsterdam

… en soms overspelen we onze hand een beetje [Teambuilding in de Ardennen – Before & After]

Oh ja, en ctrl-F even je brief voordat je hem verstuurt zodat de naam van dat andere bureau, waar je ook een brief naar gaat sturen – yes we know – er niet meer in staat. Anders sta je gelijk 0-1 achter bij Miruna, dan nog ‘winnen’ is niet eenvoudig…

Zoek jij de allerleukste digital marketing stage in Amsterdam?